Werken bij EduCompany

Help je ons mee te werken aan het onderwijs van de toekomst?!


Vacatures

Overzicht vacaturesVacature: Freelance trainer / workshopleider


Ben jij dol op onderwijs? Ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs? En lijkt het je gaaf om bij een jong en snelgroeiend bedrijf te werken aan het onderwijs van de toekomst? Ja? Check!

Wie zijn wij?

EduCompany is opgericht door docenten. We helpen scholen bij het realiseren van een gemeenschappelijke ambitie: iedere leerling in beeld en betrokken. In nauwe samenwerking met leerling, docent en schoolleiding ontwikkelen we digitale applicaties ter verbetering van de leerling- en studentenbegeleiding. We geloven dat slimme tools het werk van docenten makkelijker maakt én bijdraagt aan de ontwikkeling van leerlingen. Dagelijks werken duizenden docenten en leerlingen in het VO, MBO en HBO met onze producten Leerlingbespreking.nl en Studentbespreking.nl. Samen met scholen door het hele land ontwikkelen we onze tools en aanpak verder door.

Leerlingbespreking.nl Academie
Vanuit de Leerlingbespreking.nl Academie trainen we docenten, mentoren en schoolleiders rondom thema’s als formatieve feedback, executieve functies en vraaggestuurd coachen.

Wat doet een freelance trainer / workshopleider?

Als freelance trainer verzorg je onze workshops op scholen en op onze landelijke studiedagen. Je bent als je een school binnenkomt dé expert op onderstaande thema’s:

  • Formatieve feedback (Workshop ‘Gerichte Feedback’)
  • Executieve functies (Workshop ‘Plannen met Pubers’)
  • Gesprekstechnieken (Workshop ‘Vraaggestuurd Coachen’)

De doelgroep zijn hoofdzakelijk docenten en teamleiders van middelbare scholen. Je verzorgt een gehele studiedag (3 workshops), of een losse workshops. Soms zelfstandig en soms samen met één van onze collega’s.

Wat hebben we nodig?

Om bovenstaande te kunnen heb je ruime ervaring in het verzorgen van trainingen en workshops. Je maakt je de cursusstof snel eigen en geeft gemakkelijk trainingen over uiteenlopende onderwerpen. Jouw stijl sluit aan bij de kernwaarden van onze academie; evidence informed, doe-mentaliteit, persoonlijke benadering en frisse energie. Je bent betrouwbaar en je neemt verantwoordelijkheid.

Daarnaast:

  • Heb je ten minste 5 jaar voor de klas gestaan in het VO
  • Heb je ruime ervaring in het geven van trainingen aan onderwijsprofessionals
  • Ben je flexibel inzetbaar

Wat hebben we te bieden?

  • Markt conforme vergoeding
  • Opleidingsdag

Reageren

Interesse? Stuur je motivatie en C.V. naar solliciteren@educompany.nl en we maken graag kennis!


Open sollicitatie


Wil je héél graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@educompany.nl en wie weet...

Vestigingen


Amsterdam, Rigakade 10, 1013 BC

Albergen, Refterstraat 3 A,7665 AB

Neem contact op


Anno Droste

Oprichter en docent maatschappij-wetenschappen