Werken bij EduCompany BV

Ben jij dol op onderwijs? Duik je met gemak in onderwijsvraagstukken? En lijkt het je gaaf om bij een jong en snelgroeiend bedrijf te werken aan het onderwijs van de toekomst? Ja? Check!


Vacatures

Vacature: Onderwijsadviseur


Wie zijn wij?

EduCompany BV is opgericht door docenten. We helpen scholen bij het realiseren van een gemeenschappelijke ambitie: iedere leerling in beeld en betrokken. In nauwe samenwerking met leerling, docent en schoolleiding ontwikkelen we digitale applicaties ter verbetering van de leerling- en studentenbegeleiding. We geloven dat slimme tools het werk van docenten makkelijker maakt én bijdraagt aan de ontwikkeling van leerlingen. Dagelijks werken duizenden docenten en leerlingen in het VO, MBO en HBO met onze producten Leerlingbespreking.nl en Studentbespreking.nl. Samen met scholen door het hele land ontwikkelen we onze tools en aanpak verder door.

Wat doet een onderwijsadviseur?

Als onderwijsadviseur ben je hét aanspreekpunt voor scholen. Je geeft presentaties over onze methodiek, je verzorgt studiedagen, je ontwikkelt workshops en je geeft advies aan de schoolleiding. Dat doe je zowel op afstand als op locatie. Ook begeleid je de technische én onderwijsinhoudelijke onboarding van nieuwe scholen van begin tot eind. Je blijft in contact met de school om te zorgen dat het gewenste resultaat bereikt wordt. Je vindt het leuk om veranderingstrajecten te begeleiden en hebt daarbij oog voor alle betrokken partijen. Je denkt mee op strategisch niveau, maar ondersteunt ook bij de support.

Wat hebben we nodig?

Om bovenstaande te kunnen spreek je de taal van het onderwijs. Je vindt theoretische inzichten over feedback super interessant, maar snapt ook dat een docent na een dag met 8 lesuren wel wat anders aan z’n hoofd heeft dan de feedbackcyclus van Hattie. Je hebt het in je om informeel maar professioneel te communiceren. Je hebt ervaring met spreken voor grote groepen, bent makkelijk benaderbaar en je vraagt regelmatig om feedback. Je bent nieuwsgierig, neemt verantwoordelijkheid en leert door te doen.

Daarnaast:

  • Heb je bij voorkeur een afgeronde WO studie
  • Heb je bij voorkeur ervaring met het lesgeven in het VO
  • Ben je beschikbaar voor minimaal 3 dagen / 24 uur per week
  • Ben je vooral heel enthousiast en heb je er zin in!

Wat hebben we te bieden?

  • Een veelzijdige baan bij een jong en snelgroeiend bedrijf
  • Auto, laptop & telefoon van de zaak
  • Werkplek/-locatie in overleg
  • Goed salaris (LD-niveau)
  • Veel vakantiedagen (We zijn tenslotte actief in het onderwijs :) )
  • Veel vrijheid om zelf je werk in te delen

Reageren

Interesse? Stuur je motivatie en C.V. naar info@leerlingbespreking.nl en we maken graag kennis!


Neem contact op


Anno Droste

Oprichter en docent maatschappij-wetenschappen